Věříme, že lidé s postižením
mají stejné právo žít ve společnosti
jako všichni ostatní

Naším posláním je nabízet a poskytovat dospělým lidem 
s mentálním znevýhodněním a autismem sociální služby, které jim umožní plně se začlenit do společnosti a aktivně se účastnit různých oblastí běžného života.

Zaměstnání s přiměřenou podporou

Sociální podnik
bistro OÁZA

Naše poslání je umožnit lidem se zdravotním znevýhodněním, kteří nenašli zaměstnání na otevřeném trhu práce, pracovat a vytvářet prostředí, kam se budou zákazníci rádi vracet, protože zde najdou něco výjimečného. Poskytování a udržení pracovních míst zaměstnanců se zdravotním znevýhodněním je pro nás prioritou stejně tak, jako jejich začlenění do místní komunity, což zmírňuje sociální vyloučení. Chceme šířit osvětu o sociálním podnikání a být dobrým příkladem pro ostatní sociální podniky.

Víc o bistru Oáza

Aktuality

Lázeňský pobyt paní Růženky
09/04/2024

Lázeňský pobyt paní Růženky

Velikým přáním paní Růženky byl lázeňský pobyt. Vyrazila proto se svou klíčovou asistentkou na 3 denní wellness pobyt do Mariánských Lázní

Zobrazit
Předání výtěžku z Jarního jarmarku radosti
05/04/2024

Předání výtěžku z Jarního jarmarku radosti

V pátek 5.4. Se na 2. ZŠ Centrálka předával výtěžek z Jarního jarmarku radosti, který každoročně pořádáme ve spolupráci s touto školou

Zobrazit
Jarní jarmark radosti 2024
23/03/2024

Jarní jarmark radosti 2024

23.3. Se konal Jarní jarmark radosti, který již po čtvrté pořádá Centrálka Sokolov ve spolupráci se Společností Dolmen, z.ú.

Zobrazit

Pomáhejte společně s námi, staňte se dobrovolníkem!